ERP voor het MKB? Kies voor Scherpthe en Epicor

ERP maakt productie makkelijker,
efficiënter én geeft je controle

Mensen maken
de maakindustrie.

Zonder mensen geen maakindustrie. Wij ondersteunen jouw mensen door de processen slim in te richten en zorg te dragen voor uitstekende digitale ondersteuning. Met behulp van Kinetic Cloud ERP van Epicor helpen wij het MKB en MKB+ in de metaalindustrie, machinebouw en de kunststofverwerking makkelijker en efficiënter werken.

Soepel samenwerken

Jij kunt bij de informatie die je nodig hebt en deelt die met je medewerkers. Mensen kunnen soepeler samenwerken omdat ze weten wat er speelt en waar ze meer informatie kunnen halen.

Overzicht houden

Al je kritische bedrijfsgegevens, processen en andere data staat in een overzichtelijke omgeving. Jij ziet wat er speelt en kunt ingrijpen waar dat nodig is.

De standaard op maat

Wij zetten onze bedrijfskundige expertise in om standaardsoftware én jouw manier van werken samen te brengen tot één onderhoudsvriendelijke omgeving die op maat voor je wordt geconfigureerd.


Software voor de metaalindustrie

De metaalindustrie probeert personeelstekorten op te vangen met automatisering en robotisering. Dat vraagt om investeringen, extra aandacht voor beveiliging en een zeer goede ondersteuning van alle onderliggende processen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Software voor de machinebouw

Hoge prijsdruk uit lagelonenlanden vraagt om een antwoord. Met een mix van hoge snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en levensduurgaranties, bewijs je keer op keer de meerwaarde van jouw bedrijf. Wij helpen je die topprestaties te leveren.

Software voor de kunststofverwerking

Voor kunststofverwerking spelen reshoring, de circulaire economie en innovaties zoals 3D-printen belangrijke rollen in de bedrijfsontwikkeling. Wij maken je wendbaar met uitstekende procesondersteuning en een oplossing die zich eenvoudig laat uitbreiden. Jij krijgt de ruimte om op veranderingen in de markt in te spelen.

Wat kan het MKB met ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In het MKB gebruik je het om alle bedrijfsmiddelen en -processen te beheren. Binnen ERP zitten je financiën, voorraadbeheer, orderplanning en ga zo maar door. Met een goed ingericht ERP-systeem kan de maakindustrie efficiënter werken, slimmer plannen en zo groeien.

Lees meer over ERP voor het MKB

Zo maken wij jouw oplossing op maat

Stap 1

ICT is voor jou en niet andersom. Wij kijken hoe jij werkt en laten daar onze bedrijfskundige expertise op los.

Stap 2

We bouwen met standaard bouwblokken een oplossing die jouw manier van werken ondersteunt.

Stap 3

Wij zorgen dat je onze oplossing goed leert kennen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je voor service altijd bij ons terecht.