Sjoerd Bunk |  Epicor Specialist

“Je wil geen pleister plakken, maar het daadwerkelijke probleem oplossen.”

Sjoerd Bunk | Epicor Specialist Scherpthe

“Ik ben er om mensen bij elkaar te brengen. De technologie, dat komt wel goed. De uitdaging zit in de verandering. Wat voor onze klant nieuw is, heb ik al vaker bewerkstelligd. Ik weet hoe het moet én hoe belangrijk het is om iedereen zo vroeg mogelijk bij zo’n project te betrekken. Als de mensen enthousiast zijn, krijgen we het samen voor elkaar.”


Sjoerd Bunk is ERP-implementatieconsultant bij Scherpthe. Hij zorgt dat de cloud-oplossing van Epicor perfect aansluit bij de manier van werken van de klant. “Ik ben een soort bedrijvendokter. Door te sparren met onze klanten doorgrond ik hun proces en hun manier van werken. Die informatie combineer ik met mijn kennis over onze software. Daarbij is de vraag altijd wat jij beter kan bijsturen in jouw processen en waar we Epicor moeten aanpassen om te zorgen dat alles perfect aansluit.”

De kracht van Scherpthe schuilt in onze betrokkenheid. Ik word altijd enthousiast van wat onze klanten doen en wil ze helpen meer te bereiken. Daar denk ik over mee, zodat we samen tot de best mogelijke oplossing kunnen komen.

Sjoerd Bunk | Epicor Specialist Scherpthe