Epicor Kinetic

Kies voor cloudgebaseerde ERP voor het MKB

ERP gemaakt voor productiebedrijven

Productiebedrijven (en logistieke organisaties) stellen specifieke eisen aan ERP. Epicor Kinetic voldoet aan die eisen. Je vindt hier standaardfunctionaliteit waaronder de mogelijkheid om nacalculaties mee te nemen in nieuwe offertes. Kinetic houdt rekening met grondstofplanning en materiaalkosten en bevat uitgebreide MES (Manufacturing Execution and Scheduling) functionaliteit. Kortom: met Epicor Kinetic haal je in één keer de juiste oplossing in huis. Wij hoeven het wiel niet voor je uit te vinden, wij vragen alleen nog aan welke as je het wilt hangen.

Goed voorbereid de toekomst in

Epicor Kinetic staat in de cloud en blijft daarom altijd up-to-date. Jouw groei wordt niet meer geremd door verouderde ondersteuning want je ERP-oplossing groeit met jouw organisatie mee.

Ondersteuning voor Industrie 4.0

Met Epicor Kinetic haal je alle gereedschappen in huis om mee te gaan met de voordelen van Industrie 4.0. APS stroomlijnt jouw planning, met CRM hou je je klanten en leveranciers in het oog en CPQ maakt real-time offertes mogelijk.

Gemaakt voor en door productiebedrijven

Epicor Kinetic steunt op gebruikersfeedback van meer dan 70.000 productiebedrijven in de cloud. Die expertise is vertaald naar praktische bouwblokken waarmee we een oplossing maken die aansluit op jouw eigen wensen.

Epicor Kinetic ERP groeit mee met MKB-productiebedrijven

Epicor Kinetic is ERP in de cloud. Dat maakt het mogelijk om nieuwe functies toe te voegen zonder dat er ingrijpende (her-)implementaties nodig zijn. Een voorbeeld daarvan is de uitgebreide extra functionaliteit om productie niet alleen te plannen, maar producten en de componenten in die producten volledig in het proces te traceren. De interface, Kinetic UI, wordt bijgewerkt op basis van gebruikersfeedback. Zo zorgen we dat de manier waarop de software werkt, steeds beter aansluit bij de manier waarop jij werkt. Zoek je toch nog extra functionaliteit? Met Connect voegen we applicaties van derden eenvoudig toe aan jouw ERP-omgeving.

Wat kan het MKB met ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In het MKB gebruik je het om alle bedrijfsmiddelen en -processen te beheren. Binnen ERP zitten je financiën, voorraadbeheer, orderplanning en ga zo maar door. Met een goed ingericht ERP-systeem kan de maakindustrie efficiënter werken, slimmer plannen en zo groeien.

Lees meer over ERP voor het MKB

Zo maken wij jouw oplossing op maat

Stap 1

ICT is er voor jou en niet andersom. Wij kijken hoe jij werkt en laten daar onze bedrijfskundige expertise op los.

Stap 2

We bouwen met standaard bouwblokken een oplossing die jouw manier van werken ondersteunt.

Stap 3

Wij zorgen dat je onze oplossing goed leert kennen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je voor service altijd bij ons terecht.

Wil jij effectiever produceren?

Wij helpen je effectiever produceren én maken gelijktijdig je werk nog makkelijker ook. Hoe? Door eerst te organiseren en dan pas te automatiseren. Benieuwd hoe we de groei van jouw bedrijf zo kunnen versnellen? Neem contact op!

  +31 (0)40 3020 111