Demo aanvragen

Maak kennis met Epicor ERP

Vraag een demo aan

Leer de basis van onze oplossing kennen

De focus bij Scherpthe ligt op mens en proces. Wij vinden dat je eerst moet organiseren voordat je kunt automatiseren. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je toch wel even kennis wilt maken met onze standaardoplossing: ERP voor het MKB van Epicor. Maak hier kennis met de belangrijkste features en vraag daarna gelijk een demo aan. We laten graag zien wat we voor je kunnen doen.

Maak kennis met Kinetic

Epicor Kinetic is niet zo maar een ERP-oplossing, het is dé ERP-oplossing voor productiebedrijven. Volledig steunend op de cloud levert dit ERP-systeem standaard ondersteuning voor MES, kwaliteitsmanagement en productieplanning. Omdat finance en logistiek in de oplossing zijn geïntegreerd, worden unieke eisen van de productie, zoals ondersteuning van procesordergestuurd en klantordergestuurd werken, direct ondersteund. Met Epicor Kinetic haal je als productiebedrijf in één keer de beste oplossing voor jouw branche in huis.

Lees meer over Epicor Kinetic Cloud ERP

Uitstekende gebruikservaring

Bied jouw mensen een moderne omgeving waarin ze zonder zoeken en zonder moeite gewoon hun werk kunnen doen. Kinetic steunt op de gebruikservaring van meer dan 70.000 productiebedrijven wereldwijd en biedt daarom een optimale gebruikservaring.

Innoveer op basis van Industrie 4.0

Til jouw productie naar ongekende hoogte door de belofte van Industrie 4.0 waar te maken. Epicor brengt meer dan 50 jaar ervaring met innovatie van productiebedrijven samen om jouw organisatie te optimaliseren.

Business Intelligence en analytics

Jouw ERP genereert een gigantische hoeveelheid waardevolle data. Haal daar alles uit wat erin zit. Met behulp van business intelligence en analytics modules voor Epicor Kinetic zet je jouw bedrijfsgegevens om in waardevolle actiepunten.

Wat kan het MKB met ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In het MKB gebruik je het om alle bedrijfsmiddelen en -processen te beheren. Binnen ERP zitten je financiën, voorraadbeheer, orderplanning en ga zo maar door. Met een goed ingericht ERP-systeem kan de maakindustrie efficiënter werken, slimmer plannen en zo groeien.

Lees meer over ERP voor het MKB

Zo maken wij jouw oplossing op maat

Stap 1

ICT is er voor jou en niet andersom. Wij kijken hoe jij werkt en laten daar onze bedrijfskundige expertise op los.

Stap 2

We bouwen met standaard bouwblokken een oplossing die jouw manier van werken ondersteunt.

Stap 3

Wij zorgen dat je onze oplossing goed leert kennen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je voor service altijd bij ons terecht.

Vraag een demo aan