Integratie logistiek & financiën

Standaard werken op jouw manier van werken

Het type order bepaalt de opvolgende processen

Ieder productiebedrijf weet dat er aan de afhandeling van een klantordergestuurd product een ander proces hangt dan aan die van een voorraadgestuurde order. Helaas weet niet iedere ERP-leverancier dat. Wij wel en Epicor ook! Met wat voor een orders jij ook te maken hebt, wij ondersteunen het logistieke proces dat erachter schuil gaat én zorgen dat ook de financiële afhandeling juist en direct wordt doorgevoerd.

Epicor Commerce Connect

Hou overzicht op de complexe B2B transacties die nodig zijn binnen jouw productieketen. Epicor Commerce Connect vereenvoudigt je inkoop en verkoopprocessen en geeft je overzicht op je leveranciers en distributeurs.

Supply Chain Management

Hou controle over de keten met volledig geïntegreerd supply chain management. Met het Prophet21 systeem hou je zicht op jouw proces vanaf inkoop van grondstoffen en halffabricaten tot aan transport naar de klant.

Breng al je processen samen en ontdek mogelijkheden

Breng logistieke processen, financiële stromen en productieplanning samen in overzichtelijke analyseschermen. Geef jezelf ongekende mogelijkheden om je productieplanning, inkoop en financiën perfect op elkaar af te stemmen.

Epicor koppelen met een financieel pakket? Niet nodig!

Aan ieder logistiek proces hangt een andere financiële afhandeling. Omdat Epicor standaard alles in zich heeft om de financiële administratie te ondersteunen én omdat het gemaakt is voor productiebedrijven, hoef dit niet los ingesteld te worden. Het pakket handelt alle manieren waarop de productie werkt, standaard af. Daar is het voor gemaakt. Wij weten hoe het werkt en Epicor ondersteunt het. Dat scheelt implementatietijd. Die gebruiken we om deze standaardprocessen exact op jouw wensen af te stemmen.

Wat kan het MKB met ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In het MKB gebruik je het om alle bedrijfsmiddelen en -processen te beheren. Binnen ERP zitten je financiën, voorraadbeheer, orderplanning en ga zo maar door. Met een goed ingericht ERP-systeem kan de maakindustrie efficiënter werken, slimmer plannen en zo groeien.

Lees meer over ERP voor het MKB

Zo maken wij jouw oplossing op maat

Stap 1

ICT is er voor jou en niet andersom. Wij kijken hoe jij werkt en laten daar onze bedrijfskundige expertise op los.

Stap 2

We bouwen met standaard bouwblokken een oplossing die jouw manier van werken ondersteunt.

Stap 3

Wij zorgen dat je onze oplossing goed leert kennen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je voor service altijd bij ons terecht.

Wil jij effectiever produceren?

Wij helpen je effectiever produceren én maken gelijktijdig je werk nog makkelijker ook. Hoe? Door eerst te organiseren en dan pas te automatiseren. Benieuwd hoe we de groei van jouw bedrijf zo kunnen versnellen? Neem contact op!

  +31 (0)40 3020 111