Epicor Kinetic Cloud ERP

Gemaakt dóór en vóór de Maakindustrie

Download brochure

Alle Functionaliteit standaard en out-of-the-box

 

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar het volgende niveau te trekken? Met Epicor Kinetic Cloud ERP krijg je haarfijn inzichtelijk waar je staat en waar je kan verbeteren om je doelen en ambities te bereiken. Epicor Kinetic Cloud is een bewezen ERP oplossing en marktleider in ERP in de Maakindustrie. 

Verrijkt met innovaties helpt Epicor jou om te sturen op jouw operational efficiëntie, product leadership en of customer intimicy waardestrategie. Realtime inzicht in je bedrijfsvoeringen en de rijke functionaliteit van Epicor zorgen dat je je concurrentie voorblijft.

Goed voorbereid de toekomst in

Epicor Kinetic staat in de cloud en blijft daarom altijd up-to-date. Jouw groei wordt niet meer geremd door verouderde ondersteuning want met Epicor is je ERP-oplossing altijd up-to-date en groeit met jouw organisatie mee.

Ondersteuning voor Industrie 4.0

Met Epicor Kinetic haal je alle gereedschappen in huis om mee te gaan met de voordelen van Industrie 4.0. APS stroomlijnt jouw planning, met CRM hou je je klanten en leveranciers in het oog en CPQ maakt real-time offertes mogelijk.

Schaalbaar en veilig

Nooit meer hardware beperkingen en verzekerd van de meest geavanceerde beveiligingsmaatregelen tegen ongeautoriseerde toegang, datalekken en andere potentiële bedreigingen.

Epicor Kinetic Cloud ERP groeit met je mee

Eisen gesteld aan bedrijven in de Maakindustrie worden vaak een-op-een doorvertaald naar wensen en eisen voor ondersteunende ERP bedrijfssoftware. Dit vraagt een software partner die boven op de markt zit en de ontwikkelkracht heeft om blijvend voorop te lopen.

Met wereldwijd, in meer dan 150 landen en met meer dan 21.000 klanten en 70.000 installaties heeft Epicor de brede basis om te kunnen blijven investeren in nieuw functionaliteit en innovatie. Scherpthe 'leunt' op de kracht van Epicor en voegt daar haar kennis van de lokale markt en jouw branche aan toe.

Eenvoudig toepasbare innovaties 

Met Epicor Kinetic in de cloud zijn we in staat om eenvoudig innovaties als Kunstmatige Intelligentie, Machine Learing en IIoT technologie veilig te integreren. Epicor Kinetic Cloud ERP maakt het mogelijk om nieuwe functies toe te voegen zonder dat er ingrijpende (her-)implementaties nodig zijn. 

Veilig en schaalbaar

Daarnaast wil je, in een wereld waar phishing en cyber security een steeds groter risico vormen, dat je data en bedrijfssoftware veilig en schaalbaar wordt beheerd. Draaiend in de Azure Cloud ben je met Epicor Kinetic cloud ERP verzekerd van de hoogste veiligheidsgraad tegen inbreuk van buitenaf maar biedt Epicor ook schaalbaarheid op de momenten waarop je meer server capaciteit nodig hebt.   

Rijke functionaliteit en altijd up-to-date

Op basis van diepgaande en rijke verticale functionaliteit voor de Maakindustrie is Epicor Kinetic cloud ERP niet voor niets door Nucleus Research aangemerkt als marktleider in de MKB ERP waarde matrix. Met de innovatieve Cloud technologie loopt je mee in het upgrade ritme van Epicor en zit je altijd op de laatste versie met toegang tot de laatste ontwikkelingen.

Zo maken wij jouw oplossing op maat

Stap 1

ICT is er voor jou en niet andersom. Wij kijken hoe jij werkt en laten daar onze bedrijfskundige expertise op los.

Stap 2

We bouwen met standaard bouwblokken een oplossing die jouw manier van werken ondersteunt.

Stap 3

Wij zorgen dat je onze oplossing goed leert kennen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je voor service altijd bij ons terecht.

Laat ons contact met je opnemen!

Of bel met een specialist 040-3020111