Configure to Order en Engineer to Order

Voldoe aan de wensen van je klant

CTO of ETO? Wij ondersteunen beiden

Productiebedrijven laten zich niet zo maar van een label voorzien. We komen vaak genoeg bedrijven tegen die in serie geproduceerde standaardproducten aanvullen met complexe, op maat gemaakte varianten. Of je nu werkt met Configure to Order, Engineer to Order of voor een mix van productiemethoden gaat, je kunt vertrouwen op Epicor. Wij ondersteunen productiebedrijven, hoe ze ook willen werken.

Geïntegreerd Productiemanagement

Of je nu ETO of CTO werkt, wij zorgen dat jij je productie overziet. Met geïntegreerd productiemanagement hou je bij welke orders open staan, wat nu verwerkt wordt, hoeveel productiecapaciteit er is en wat er in de nabije toekomst gaat zijn.

Kwaliteitscontrole

Hou scherp in de gaten dat je de kwaliteit levert waar jouw organisatie voor staat. Met ingebouwde kwaliteitscontroleoplossingen hou je scherp wat er geleverd wordt, ongeacht op welke manier je de productie daarvan plant.

ERP in de cloud

Door voor Epicor te kiezen, kies je voor ERP in de cloud. Jouw oplossing is altijd up-to-date en breidt zich uit op basis van wensen en eisen van productiebedrijven. Minstens zo handig: als jouw bedrijf groeit, groeit je oplossing met je mee.

Overzicht op je productieprocessen

Job Management is de operationele kern van Epicor. Hier hou je de planning van jouw productie bij, zie je wat de kosten voor verwerking van orders zijn en kun je bijhouden welke order (en welke voorraad) waar is. Met behulp van een eenvoudige drag&drop interface pas je de planning aan. Of je nu CTO, MTO of gewoon discreet produceert, binnen dit deel van de omgeving weet je wat er speelt, waar aandacht nodig is en hoe de zaken ervoor staan.

Wat kan het MKB met ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In het MKB gebruik je het om alle bedrijfsmiddelen en -processen te beheren. Binnen ERP zitten je financiën, voorraadbeheer, orderplanning en ga zo maar door. Met een goed ingericht ERP-systeem kan de maakindustrie efficiënter werken, slimmer plannen en zo groeien.

Lees meer over ERP voor het MKB

Zo maken wij jouw oplossing op maat

Stap 1

ICT is er voor jou en niet andersom. Wij kijken hoe jij werkt en laten daar onze bedrijfskundige expertise op los.

Stap 2

We bouwen met standaard bouwblokken een oplossing die jouw manier van werken ondersteunt.

Stap 3

Wij zorgen dat je onze oplossing goed leert kennen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je voor service altijd bij ons terecht.

Wil jij effectiever produceren?

Wij helpen je effectiever produceren én maken gelijktijdig je werk nog makkelijker ook. Hoe? Door eerst te organiseren en dan pas te automatiseren. Benieuwd hoe we de groei van jouw bedrijf zo kunnen versnellen? Neem contact op!

  +31 (0)40 3020 111