Epicor ECM

Vereenvoudig documentbeheer

Epicor enterprise content management (ECM) en bedrijfsprocesautomatiseringstools geven teams wat ze nodig hebben om efficiënter te werken.

Download Brochure
Automatisering van bedrijfsprocessen

Routinematige bedrijfsactiviteiten zijn beter georganiseerd, nauwkeuriger en sneller met Epicor ECM. Integreer met de boekhouding of een ander ERP-systeem om routinetaken vast te leggen, te routeren en te automatiseren.

Geautomatiseerde workflows

Bouw aangepaste, gestroomlijnde workflows om de bedrijfsverwerking dramatisch te verbeteren. Dit vereenvoudigt de samenwerking en verbetert de efficiëntie in de hele organisatie.

Intelligente gegevensverzameling (IDC)

IDC kan worden geïntegreerd met Epicor ECM om het vastleggen van gegevens te vereenvoudigen. Het elimineert arbeidsintensieve, foutgevoelige en tijdrovende handmatige documentverwerking.

Elektronische formulieren

Maak aangepaste, digitale formulieren met drag-and-drop-technologie en open deze op elk apparaat. U vergroot de zichtbaarheid van gegevens en workflows, verkort cyclustijden, verbetert de service en elimineert papierkosten.

Op locatie of gehost

Installeer Epicor ECM op locatie of gebruik Epicor ECM SaaS of een gehoste service. Epicor ECM ondersteunt alle populaire browsers en mobiele apparaten en biedt altijd en overal toegang.

Laat ons contact met je opnemen!

Of bel met een specialist 040-3020111