Epicor Financial Planning & Analysis

Optimaliseer uw financiële strategie met belangrijke inzichten

Maak snel en nauwkeurig financiële overzichten, rapporten, budgetten, plannen en prognoses in de cloud of in Excel.

Download Brochure
KPI- en Gegevens Monitoring

Houd de financiële KPI's van je bedrijf in de gaten met het FP&A dashboard zonder code. Bewaak financiën, verkoop, uitgaven, winst, cashflow en werkkapitaal allemaal in één eenvoudig te begrijpen omgeving.

Financiële en operationele rapportage

Snel en nauwkeurig de benodigde financiële en operationele rapporten genereren en tegelijkertijd voldoen aan interne en externe rapportagenormen zoals IFRS of lokale GAAP. Elimineer meerdere rapportagesystemen: met FP&A vindt u alles wat u nodig hebt voor nauwkeurige rapporten die aan de voorschriften voldoen op één gebruiksvriendelijk platform.

Geprojecteerde jaarrekening

Voorspel omzet, overhead, marges, kasstromen en werkkapitaal door verschillende dimensies te combineren met specifieke drivers. Met FP&A kunt u verschillende perspectieven testen met dezelfde set gegevens, zodat u altijd voorbereid bent op de toekomst.

Budgettering en planning

Maak doelgerichte, op drijfveren gebaseerde plannen die nauwkeurige besluitvorming ondersteunen. Maak gebruik van de rolling forecasting en machine learning mogelijkheden van FP&A om de samenstelling van uw doelgroei goed te beoordelen en een beter inzicht te krijgen in het behoud van uw EBIT-marge.

Onbeperkte scenario's modelleren

Modelleer een onbeperkt aantal complexe financiële en operationele scenario's met behulp van de ingebouwde functies voor scenariomanagement van FP&A. Maak gebruik van geavanceerde voorspellende planningsmogelijkheden om uw aannames te testen en risico's bij al uw beslissingen te beperken.

Cash-Flow Forecasting

Krijg het vertrouwen dat voortkomt uit een duidelijk beeld van waar uw bedrijf nu staat en waar het naar toe gaat. FP&A biedt u geïntegreerde planningsmogelijkheden voor werkkapitaal en cashflow voor de korte, middellange en lange termijn.

Laat ons contact met je opnemen!

Of bel met een specialist 040-3020111