Epicor EDI

Digitaal overleg? De ERP systemen komen er onderling wel uit

Ga aan de slag met wereldwijde business-to-business-integratie op een manier die voor u werkt. Epicor EDI is krachtig, geïntegreerd met uw ERP-oplossing.

Download Brochure

EDI ‘praat’ met het ERP-systeem van je leverancier of klant

Data uitwisselen tussen verschillende ERP-systemen kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Epicor maakt het eenvoudig door EDI (Electronic Data Interchange) te integreren in de ERP-oplossing. Dit maakt het mogelijk om naadloos gegevens uit jouw systemen te integreren bij je leverancier of klant om zo de samenwerking te versterken.

Maak data-uitwisseling eenvoudig

EDI maakt data-uitwisseling eenvoudig, laat de ERP-systemen het werk maar doen. Omdat Epicor standaard EDI integreert, kun je deze data-uitwisseling ook relatief eenvoudig opzetten en onderhouden.

Eenvoudig integreren

De EDI-module van Epicor maakt het eenvoudig om data te integreren met die van je klant. Het ondersteunt alle gangbare dataformaten waaronder fixed length flat files, XML, CSV en direct SQL. Heb je een ander formaat nodig? Integreer het met de intuïtieve interface.

Veilig communiceren

Wij zorgen dat je veilig met je B2B-partners kunt communiceren. Onze EDI-integratie ondersteunt verschillende protocollen (waaronder VAN, secure FTP, AS2 en OFTP/2) om met versleutelde gegevens te werken.

Groeien doe je niet alleen, versoepel de samenwerking met EDI

EDI versoepelt de samenwerking door de uitwisseling van gegevens te automatiseren. Je kunt hier eenvoudig specificaties, voorraadstatus, logistieke details en andere informatie mee delen. De EDI-functionaliteit in Epicor geeft je volledige controle over de gegevens die je deelt. Je kunt standaard uitwisselingen aanbieden in je web-portaal of voor een specifieke klant een eigen datacollectie samenstellen. Kom je er niet uit? Wij staan voor je klaar om je bij het opzetten van EDI te ondersteunen.

Wat kan het MKB met ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In het MKB gebruik je het om alle bedrijfsmiddelen en -processen te beheren. Binnen ERP zitten je financiën, voorraadbeheer, orderplanning en ga zo maar door. Met een goed ingericht ERP-systeem kan de maakindustrie efficiënter werken, slimmer plannen en zo groeien.

Lees meer over ERP voor het MKB

Laat je terugbellen door een EDI specialist.

Of bel 040-3020111