Stap in op Click-Try-Go! en ervaar jouw EpiMake... Kosteloos!

Snel en eenvoudig aan de slag met EpiMake

Laagdrempelige ERP implementatie Hoogwaardige software 

Jarenlange kennis en ervaring met het implementeren van Epicor ERP in de Maakindustrie hebben we omgezet in een uniek ERP onboarding grogamma: Click Try Go!

Hiermee begeleiden we kosteloos en in een korte periode, start-ups, scale-ups en (kleinere) MKB bedrijven in de maakindustrie. Probeer uit en realiseer kosteloos een op jouw proces en organisatie afgestemde proefimplementatie. 

Met Click Try Go! maak je kennis met de mogelijkheden en voordelen op basis van jouw bedrijfssituatie. EpiMake is een door Scherpthe vooringericht Epicor ERP op basis van de best practices van de Maakindustrie EpiMake 

Click Try Go! | Hoe werkt het?

Met onze unieke Click Try Go! aanpak begeleiden we je in een aantal kosteloze workshops naar een ‘ready for use’ EpiMake inrichting gebaseerd op jouw bedrijfssituatie. Daarbij leer je je oplossing kennen door zelf achter de knoppen te zitten.

Stap met 1 Click in op het Click Try Go! programma. Je krijgt aansluitend toegang tot je eigen EpiMake omgeving. In de daaropvolgende weken krijg je elke week in interactieve, online workshops instructies en bespreken we de voortgang en wat je ter voorbereiding van de volgende workshops moet doen. In deze Try fase ga je op basis van heldere instructies jouw EpiMake omgeving vullen, configureren en vormgeven, zo leer je jouw EpiMake oplossing kennen. Na de Click & Try fase bepaal je zelf of je er klaar voor bent en of je jouw EpiMake inrichting in productie wil nemen: Go!

De succesfactor is een strakke planning waarin we in 30 dagen kunnen komen tot een klinkend resultaat. Het enige wat we van jou vragen is jouw tijd en aandacht om de kneepjes te leren en de informatie die alleen jij weet aan de oplossing toe te voegen.

Stroomlijn al je bedrijfsprocessen met EpiMake

Alle goederen en productiestromen automatisch financieel gemaakt. Houdt grip op je marges en werk efficiënter met al je financiële en administratieve verwerking geïntegreerd in één oplossing.

Stroomlijn je inkoopproces, verbeter je onderhandelingspositie met leveranciers en bespaar kostbare tijd in je contacten en contractbeheer met leveranciers.

Realiseer offertes direct vanuit jouw EpiMake en zet met een handomdraai om in verkoop- en productie orders. Optimaliseer het verkoopproces van jouw organisatie.

Efficiënter, betrouwbaarder en voorspelbaarder produceren door grip op en inzicht in je volledige productieproces.

Controle en inzicht in al je interne en externe goederenstromen.

Voldoe aan de unieke kwaliteitsbehoeften van jouw bedrijfs- en productieproces.


Click-Try-Go! snel en kosteloos onboarden op EpiMake

Overtuigd en benieuwd hoe EpiMake jouw organisatie gaat helpen met het realiseren van jouw ambities ? Meld je direct aan en stap in op het Click-Try-Go! onboarding programma!