Multi Company

Eén oplossing, ook als je met meerdere bedrijven werkt

Meerdere bedrijven? Verschillende landen? Geen probleem!

Eén van de sterkere onderdelen van Epicor is de ondersteuning voor complexe bedrijfsconstructies. Of je nu zusterbedrijven hebt of als organisatie met een moeder-dochter-constructie werkt, wij kunnen het aan. De oplossing houdt rekening met jouw manier van werken en bevat alle functionaliteit die nodig is om onderling handel te drijven. Je kunt zonder moeite werken vanuit verschillende landen en onderling betalen in verschillende valuta.

Verschillende bedrijven of meerdere locaties?

Epicor ondersteunt zowel de constructie waarin je met verschillende bedrijven werkt, als werken vanaf verschillende locaties. Afhankelijk van jouw manier van werken, kunnen wij dit in de oplossing activeren.

Eén schema

Hou overzicht op het totaalplaatje, zelfs als je met een ingewikkelde administratieve constructie werkt. Op basis van de wens van jouw organisatie kun je gegevens van verschillende subonderdelen samen laten komen in de analyses van Epicor.

Gescheiden werken, samen inkopen

Consolideer de inkopen van al je dochterondernemingen. Geef aan welk bedrijf zorg draagt voor inkoop van de organisatie, wijs vervolgens inkooporders aan subonderdelen toe en laat de software verder alle administratieve details afhandelen.

Ingewikkelde bedrijfsconstructie? Epicor kan ermee werken

Epicor heeft een configurator waarmee je jouw bedrijfsstructuur binnen de ERP-oplossing kunt definiëren. Deze kan werken met verschillende rechtspersonen, landen, locaties en valuta. Je kunt bijvoorbeeld werken met een moederonderneming in het ene land en drie dochters die in andere landen produceren en die allemaal hun eigen valuta gebruiken. Maar ook productie in één land en verkoopkantoren in andere landen is een regelmatig terugkerend verzoek waar Epicor probleemloos mee werkt. Hoe jij het ook hebt ingedeeld, wij kunnen de oplossing erop aanpassen.

Wat kan het MKB met ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In het MKB gebruik je het om alle bedrijfsmiddelen en -processen te beheren. Binnen ERP zitten je financiën, voorraadbeheer, orderplanning en ga zo maar door. Met een goed ingericht ERP-systeem kan de maakindustrie efficiënter werken, slimmer plannen en zo groeien.

Lees meer over ERP voor het MKB

Zo maken wij jouw oplossing op maat

Stap 1

ICT is er voor jou en niet andersom. Wij kijken hoe jij werkt en laten daar onze bedrijfskundige expertise op los.

Stap 2

We bouwen met standaard bouwblokken een oplossing die jouw manier van werken ondersteunt.

Stap 3

Wij zorgen dat je onze oplossing goed leert kennen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je voor service altijd bij ons terecht.

Wil jij effectiever produceren?

Wij helpen je effectiever produceren én maken gelijktijdig je werk nog makkelijker ook. Hoe? Door eerst te organiseren en dan pas te automatiseren. Benieuwd hoe we de groei van jouw bedrijf zo kunnen versnellen? Neem contact op!

  +31 (0)40 3020 111