EpiMake by Scherpthe

Cloud ERP voor Scale-ups en MKB met ambitie

ERP gemaakt voor productiebedrijven met ambitie

Gemaakt dóór en vóór de Maakindustrie biedt Epicor vergaande ondersteuning aan de meest complexe en voorkomende uitdagingen in de Maakindustrie.

Je bedrijf is uniek maar je processen zijn herkenbaar.

Komend vanuit de branche, met oog voor processen en de mens, heeft Scherpthe ruim 10 jaar Maakindustrie automatisering gebundeld in een vooringerichte Epicor omgeving: EpiMake. Met deze voorinrichting, in combinatie met het unieke Click Try Go! onboarding programma ben je snel in de lucht, ondersteun je je dagelijkse bedrijfsvoering en ben je klaar voor verdere groei!

Gebaseerd op de marktleider voor cloud ERP voor de Maakindustrie van marktleider Epicor, leg je met EpiMake het fundament voor jouw verdere groei. Verrijkt met en klaar voor innovaties als IoT, Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie ondersteunt EpiMake jouw Digitale Transformatie en geeft je vorm aan jouw eigen Industrie 4.0 doelstellingen.

Eén geïntegreerde software oplossing
Geautomatiseerde Tracking & Tracing
Efficiënt produceren met planningen
Voor kleine, groeiende maakbedrijven
Consequent betrouwbaar leveren
Altijd up-to-date met security

EpiMake groeit met je mee!

Met EpiMake, gebaseerd op Epicor Kinetic cloud ERP ondersteunen we je in je volledige levenscyclus. Van start-up tot scale-up tot volwaardig MKB of internationaal opererend grootbedrijf met meerdere vestigen, multi company en multi currency. Begin bij de basis en bereid uit met geavanceerd industrie specifieke modules wanneer jouw bedrijf toe is aan de volgende stap.

Met EpiMake cloud ERP ben je maximaal beveiligd tegen cyber aanvallen en altijd verzekerd van een schaalbare, up-to-date oplossing. EpiMake biedt vergaande ondersteuning aan die processen die jouw bedrijf onderscheidend maken, nu maar ook voor je ambities in toekomst.

De uiterst gebruiksvriendelijk en aanpasbare gebruikers interface Kinetic UI maakt werken met EpiMake intuïtief en eenvoudig. Zo zorgen we dat de software werkt en steeds beter aansluit bij de manier waarop jouw bedrijf werkt.

We hebben een aantal pakket samengesteld die passen bij jouw bedrijfsvoering.

In vergelijking met andere productiviteitsoplossingen voor de industrie, kun je Epicor met een beetje kennis snel en gemakkelijk gebruiken. Je hebt geen consultant nodig om belangrijke gegevens en bedrijfsinformatie te ontdekken en te toe te passen. Epicor is zeer intuïtief, zodat bijna iedereen in ons bedrijf het effectief kan gebruiken.

Leon Stoof | Regional Controller | RMF Systems

Click Try Go! EpiMake

EpiMake is al vooringericht en 'ready for use' voor Maakbedrijven. Met een uniek zelf ontwikkeld online onboarding programma nemen we je bij de hand. Je krijgt kosteloos een eigen EpiMake omgeving en in een reeks van workshops geven we samen vorm aan de gewenste inrichting van jouw bedrijf, wensen en ambities.

Click

Met 1 click meld je je aan. Er wordt een EpiMake Cloud ERP omgeving voor je klaargezet en je krijgt alle info nodig om je voor te breiden op geplande workshop series.

Try

In online workshopseries leren we je EpiMake naar je hand te zetten. Je krijgt instructies en ondersteund met videos en een Do It Yourself handleiding zet EpiMake naar je hand en maak je EpiMake eigen.

Go!

Overtuigd...? Dan zetten we jouw EpiMake CTG-omgeving om naar je eigen Productie-omgeving... Off you Go!

Wil jij effectiever produceren?

Wij helpen je effectiever produceren én maken gelijktijdig je werk nog makkelijker ook. Hoe? Door eerst te organiseren en dan pas te automatiseren. Benieuwd hoe we de groei van jouw bedrijf zo kunnen versnellen? Neem contact op!

  +31 (0)40 3020 111